9/12/10

BIOSALVA ens presenta: CanSalva





Cansalva –

Qui és Can salva:

Som una família de pagesos enamorada de l’Empordà, orgullosos de què els nostres hostes puguin gaudir tant com nosaltres de la nostra cultura, història, natura, gastronomia,…

Contents d’estar al vostre servei

La Casa

La primera construcció d’aquest edifici es remunta varis segles enrere, quan es destinava a taverna. Durant el segle XX va patir múltiples ampliacions arribant a ser un espai central del poble on s’hi trobava la botiga, el forn de pa, el cafè, el cine-sala de ball, un molí d’oli i una bodega.

La nostra família la va comprar l’any 1974 i el 2003 vàrem començar les reformes per adaptar-la com a casa rural.

També hem realitzat reformes a la planta baixa per adaptar una part de l’espai a l’elaboració de conserves de la nostra explotació agrícola.

Actualment, la casa consta de sis habitacions, totes amb bany, aire condicionat, calefacció i connexió wi-fi. A la sala comunitària és on oferim els esmorzars de pagès i sopars, el•laborats majoritàriament amb productes propis i de proximitat, i a on les tertúlies agafen força.

LES HABITACIONS:

6 habitacions tematiques: Humilitat, Amor, Responsabilitat, Coratge, Proposit i Confiança

La sala comunitaria “unió”, és on es poden fer sopars. Preus a partir de 15 e, sopars empresa, sopars familiars. Amb l’opció de poder quedar-se a dormir

Can Salva és un espai diferent pels vostres sopars d’empresa, trobades d’amics, confeccionem el menu que més s’adapta a les vostres necessitats.