22/9/10

ENS HA ARRIBAT... (INSTITUT BALMES)

Des de l’Institut Balmes li oferim la possibilitat de tenir alumnes en pràctiques de perfeccionament professional amb un conveni de col·laboració entre el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), Institut Balmes i la seva empresa, a cost zero per a vostès.


Les pràctiques consisteixen en què l'alumne pugui desenvolupar dins l'empresa les tasques de CAD3D.

CAD3D, el curs és de 230 hores amb 90 hores de pràctiques, les pràctiques són del 13 d'octubre al 25 de novembre.

També voldríem que l’alumne contés amb el recolzament d'alguna persona de la seva empresa, per tal de poder posar en pràctica i demostrar els coneixements adquirits. D'aquesta manera, vostès ajudaran a complementar la seva formació (amb una visió més real d’un entorn de treball i també al poder aplicar els seus coneixements recentment adquirits). A canvi l'alumne en pràctiques els podrà ajudar en el desenvolupament de les tasques diàries de la seva empresa.
Tots els/les alumnes es troben en situació d'atur i amb ganes de poder trobar feina. Tot i això vostès, en cas d'acollir algun/a alumne/a en pràctiques en cap moment estan obligats a fer-li un contracte un cop finalitzat el període de pràctiques, així com remunerar-li cap sou.
La documentació necessària la realitzarà Institut Balmes.
Estarien interessats en acollir algun/s d'aquest/s alumne/s en pràctiques?.
En el cas que necessiteu més informació sobre els coneixements adquirits pels alumnes o volen disposar d’algun alumne amb pràctiques, no dubtin en contactar amb nosaltres per enviar-li’s més informació o la documentació per a realitzar en conveni de pràctiques. Els-hi comento que poden disposar de més d'un alumne de pràctiques.

Restant a la seva disposició per a qualsevol aclariment o consulta, els saluda ben atentament,

Albert Prat * Institut Balmes * Telf. 972-411-311 * C/Manel Bonmatí i Romaguera núm. 2, Girona.
comercial@institutbalmes.com