10/5/10

Trobades empresarial sobre L'estalvi de l'aigua a l'empresa. Figueres, Olot i la Garrotxa

Em plau informar-los i convidar-los a les properes jornades sobre “L’estalvi de l’aigua a l’empresa” que tindran lloc a Figueres, Olot i Banyoles durant aquest mes de maig.

La Cambra de Comerç de Girona, juntament amb el SELWA, l’Institut Català de Recerca de l’Aigua i l’Agència Catalana de l’Aigua, han organitzat un cicle de trobades empresarials per promoure l’estalvi d’aigua a l’empresa i donar a conèixer casos reals d’empreses de la demarcació de Girona que han aplicat bones pràctiques en la gestió de l’aigua.

- 1era trobada empresarial: 13 de maig de 2010, a les 9:15h, a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Empordà. Enllaça aquí per veure el programa.

- 2na trobada empresarial: 19 de maig de 2010 a les 9:15h., a la sala d’actes del Consell Comarcal de la Garrotxa. Enllaça aquí per veure el programa.

- 3era trobada empresarial: 27 de maig de 2010 a les 09:15h., a la sala d’actes del Consell Comarcal del pla de l’Estany. Enllaça aquí per veure el programa.

Cada trobada és gratuïta i té les places limitades.

· Sol·licitud de pre-inscripció per a cada una de les jornades: Cal enviar un correu electrònic a mferrer@cambragirona.org o trucar al telèfon 972 418 500.



Us hi esperem!



Atentament,

Montse Ferrer
Tècnica en Medi Ambient
mferrert@cambragirona.org



Av. Vila de Tossas/n Can Saragossa (Parc de Can Xardó)
17310 Lloret de Mar
Tel. 972 36 19 08
www.cambragirona.cat