19/5/10

Més informacions..

II JORNADA DE COMUNICACIÓ CIENTÍFICA 2.0

divendres 21 de maig |15.30h fins a les 19.30h
Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (UdG).

Benvolgut associat /ada :

Des de la Càtedra de Cultura i Comunicació Digital (C4D), ens han fet arribar aquest document que creiem pot ésser del vostre interès.
En el programa hi figura una temàtica àmplia, que va des de la comunicació dels museus a la xarxa, l'anàlisi de l'aplicació de les noves tecnologies en la divulgació de la ciència fins a l'evolució dels mitjans de comunicació 2.0.

En aquesta ocasió, els conferenciants convidats seran Javier Armentia, del Planetari de Pamplona, que farà un repàs a les polítiques comunicatives dels museus en relació a la web 2.0; Iñaki de la Torre, de la revista QUO, tractarà de la relació entre premsa científica escrita i digital; també Alberto Fernández, blocaire i un dels creadors de Docuciencia, que parlarà de ciència multimèdia, des del racionalisme a l'educació.

Després, en Michele Catanzaro, de Global Talent (Talència), exposarà la seva experiència en innovació i comunicació de la ciència, mentre que l'Ernest Redondo farà una incursió en les noves formes de comunicació que comportarà la realitat augmentada.

Finalment, hi haurà una taula rodona amb els ponents i d'altres científics-comunicadors sobre Ciència 2.0.1. Per acabar hi haurà un taller a l’aire lliure on es fusionarà la ciència i la web 2.0.

Tots els participants estaran convidats a sopar.

Més informació i inscripcions (gratuïtes):
http://c4d.udg.edu/blog/2jcc20def
http://www.youtube.com/watch?v=03nMppPYQzc

Cordialment,

Parc Científic i Tecnològic de la UdG
C/ Emili Grahit, 91 * 17003 Girona