13/11/09

Per si és del vostre interés.

RECORDATORI: VII Fòrum Girona d'Economia i Alta Direcció d'Empresa

Tribuna de Girona i la Asociación para el Progreso de la Dirección (APD) , amb el patrocini de KPMG i Torremirona Golf i Spa Resort, i la col·laboració de Fòrum Carlemany, organitzen el VII Fòrum Girona d'Economia i Alta Direcció d' Empresa, el proper divendres dia 20 de Novembre, a l'Hotel Torremirona Golf&Spa Resort (Navata).

En aquesta edició la jornada té per títol: "Sortir-se’n amb èxit és responsabilitat de TOTS".

El Fòrum Compta amb la presència de ponents de la talla del gurú empresarial Àlex Rovira que clourà la jornada, empresaris i directius com José Luis Blasco Vázquez (KPMG), Sergio Pastor (SCALEXTRIC-TECNITOYS), Josep Mateu (RACC), Núria Vilanova (INFORPRESS), el catedràtic d’economia d’ESADE, Francesc Xavier Mena, i el director de estratègia d’Inversió de “la Caixa” Banca Privada, Javier Estrada.

La jornada finalitzarà amb l’Espai Tribuna on es servirà un aperitiu, com varem fer durant la Jornada d’Empresa Familiar el passat mes de Juny. Les inscripcions a la jornada són molt limitades i s'han de formalitzar abans del pròxim dilluns dia 16 de novembre. Cal que les empreses o clients interessats facin la seva inscripció (i dels seus acompanyants) a través de la nova web de Tribuna de Girona a través de la inscripció electrònic dins l’apartat de l’activitat del Fòrum (www.tribunadegirona.com). El preu pels socis de Tribuna de Girona és de 100 euros i pels no socis i acompanyants de 400 euros. Només s’admetrà una inscripció de soci per cada carnet. Els acompanyants dels socis hauran de realitzar la inscripció com a no socis.
És imprescindible fer la inscripció i el pagament, en el cas de no ser soci de TG, a través de la pàgina web (www.tribunadegirona.com). Poden adreçar les seves consultes a web@tribunadegirona.com.

Salutacions,

TRIBUNA DE GIRONA * A/e: comunicacio@tribunadegirona.com Web:www.tribunadegirona.com