26/11/13

Cinc:


Intel·ligència Efectiva

Sóc l'Alvaro de Guirior. “INTEL·LIGÈNCIA EFECTIVA” és el resultat de la fusió de la meva experiència com a consultor, coach i trainer en PNL i la incorporació de les bases principals de la Teoria del Desdoblament del Temps del físic francès Jean-Pierre Garnier Malet.
 
Actualment estem patint un canvi d'era econòmica i és necessari revisar els models d'actuació, doncs molts d'ells han quedat obsolets. Fins ara, però, no disposàvem d'un model alternatiu realment vàlid.
 
Les persones amb responsabilitats ja no en tenen prou amb ser bons gestors, ara és necessari ser creatiu per tal de trobar opcions en entorns subjectes a canvis constants. S'ha de ser molt intuïtiu per tal de poder descobrir nous mercats i molt creatiu per tal de poder dissenyar productes innovadors i serveis enfocats al benefici del client final.
 
"Existeixen dos temps diferents alhora: en el nostre temps conscient, allò que representa un segon equival a milers de milions de segons en un altre temps imperceptible on podem aprendre tranquilament la millor manera de franquejar certs obstacles podent traspassar posteriorment aquesta experiència al temps conscient." Sic J.P.G.M
 
Dia: 3 de desembre
Lloc: edifici CINC. C/Güell 58, 17001 Girona
Horari: de 16:00h a 19:00h
Preu: activitat gratuïta