19/1/11

NOU ASSOCIAT: REINA PORT-LLIGAT/HOTEL PORT-LLIGAT/EVENTS PORT-LLIGAT



Reina de Port-lligat. Restaurant
c/ unió, 10-12 · 17750 Mollet de Peralada

A la cruïlla de tres parcs naturals, Mollet de Peralada és un petit poble molt representatiu de les terres interiors de l’Alt Empordà.

En una antiga casa de poble que ha estat totalment reformada tot i conservant-li el seu caràcter, Reina de Port-Lligat us ofereix un marc original que conjuga autenticitat i barroc.
Els espais són íntims i acollidors, la decoració refinada juga amb la rusticitat de l’entorn i la bellesa dels objectes de creadors, la cuina moderna, a la vista, contrasta amb les voltes de pedra tradicional...

I si ho permet el temps, el menjador d’estiu reinterpreta amb gràcia l’encant d’un pati de granja.


Chefs de Port-Lligat



c/ Salvador Dalí, s/n · 17488 Cadaqués · tel. 972 258 643
SERVEIS DE CATERING
Chefs@port-lligat.net

Som una empresa dedicada al servei de càtering, preparats per atendre qualsevol tipus de celebració, a qualsevol lloc. Basats a Cadaqués i Mollet de Peralada (Girona), disposem d’instal·lacions pròpies o ens podem desplaçar sense inconvenient a qualsevol lloc on vostè desitgi fer la celebració.


No posin límits a la seva demanda: la nostra flexibilitat és total per oferir-los un servei totalment a mida, sigui de càtering o de chef a domicili.

PORT LLIGAT EVENTS
Tel. 972258451




HOTEL PORT-LLIGAT
Aquest petit hotel d’un encant especial, està situat a la badia de Port-Lligat, a pocs metres de la casa-museu de Salvador Dalí. La seva excepcional situació, ens permet disfrutar d’unes vistes magnífiques sobre el mar i els paratges del Parc Natural del Cap de Creus.


Disposa de dues àmplies sales amb vistes panoràmiques al mar, piscina amb solàrium i jardí, jacuzzi, terrassa i pàrking privat.