ELS ASSOCIATS D'AJEG TENEN UN 10% DPTE.
Assessorament en diferents tècniques d’acondicionament general de la sala i de parament de la taula segons ambients, atmosferes o situacions del local.
Aportació d’idees amb productes de diverses qualitats adaptats a tot tipus de local, ajustant en la mida del possible els costos per obtenir un manteniment de sala adient.
Aquest objectiu s’aconsegueix mitjançant la optimització de la imatge, a l’hora que es proporciona innovació, maximitzant la satisfacció i comoditat del client final.
Gestió en restauració
Assessorament global i específic per dur a terme una bona gestió per assolir els objectius fixats mitjançant un treball i un bon projecte d’administració , preu del menú, rendibilitat de la carta de postres, control de mermes, màrqueting….
Organització a la cuina
Una bona organització interna diària permetrà al nostre restaurant ésser eficaç. Optimitzarem des del funcionament del teu magatzem fins a la “mise en place”, passant per la recepció de mercaderies i la millora de gestió de recursos.
Lideratge i gestió del l’equip de treball
Un bon lideratge permetrà obtenir una cohesió adient, afavorint i maximitzant les bones relacions de l’ equip de treball així com aquest i el líder ..
El bufet
Assessorament en la gestió, presentació, funcionament i venda del bufet així com en la posada en escena de la sala amb una il.luminació adient, abundància de plats, accessibilitat…
Productes i temporades
Treballarem amb els principals productes segons temporada, per poder gaudir de cada ingredient en el seu moment de més alta qualitat i assolir un alt grau de satisfacció dels nostres clients.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada