2/10/09

per si es del vostre interés....

El Servei d'Ocupació de Catalunya posa en funcionament un portal de feina a
Internet: FEINA ACTIVA
Podeu consultar el nou portal a: http://feinaactiva.gencat.cat <http://feinaactiva.gencat.cat>
El Servei d'Ocupació de Catalunya posa en funcionament un portal de feina a Internet, Feina Activa (http://feinaactiva.gencat.cat <http://feinaactiva.gencat.cat/> ), que permet als ciutadans i ciutadanes buscar ofertes de feina i inscriure's directament a aquelles que els interessin, i a les empreses, buscar, els perfils més adequats per als llocs de treball que estiguin oferint.
Suposa un pas endavant per tal de facilitar tant a les persones treballadores la cerca de feina com a les empreses la cerca de persones candidates. Es tracta del primer portal en què, des de l'Administració Pública, s'aglutina oferta tant pública com privada i es facilita el registre de qualsevol ciutadà, sigui o no demandant d'ocupació. A més, permetrà que les Oficines de Treball puguin especialitzar la seva recerca de persones candidates a un lloc de treball oferint un servei d'intermediació molt més a mida de les empreses que així ho sol·licitin. És, en definitiva, un servei públic i gratuït, en la línia de tots els serveis i programes que ofereix el SOC adreçats a tota la ciutadania de Catalunya.
Us convidem a visitar-lo i adreçar-vos a (suport.feinaactiva.soc@gencat.cat)i si voleu fer-nos suggeriments de millora del mateix.

Xavier Barceló Cristina*Àrea de Serveis per a l'Empresa*Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)
Generalitat de Catalunya*
xavier.barcelo@gencat.cat <mailto:xavier.barcelo@gencat.cat>
www.oficinadetreball.gencat.cat <http://www.oficinadetreball.gencat.cat/>