20/10/09

Desde un DESPATX D'ENGINYERS ens ha arribat això

Nosaltres, des de l’oficina tècnica, fem disseny de la distribució de les cuines en Autocad (en 2D per entendre’ns) i seguidament un disseny en isomètric. Aquest dibuix isomètric, de cara al client, és una bona eina perquè ens el signi i discutim els detalls, però, una vegada ho hem de passar al taller a fabricar, necessitem fer uns plànols molt més tècnics i que s’estudiï la viabilitat d’aquesta peça, ja que hi solen haver elements a gas i necessiten una ventilació.

El que son els elements de cocció (els focs que veus encastats en el dibuix adjunt o bé aquestes plaques radiants) els comprem ja fabricats. El taller el que fa és la fabricació del moble.

El que necessitem és:
- Un despatx d’enginyers (o enginyer autònom) que ens estudiï aquests projectes i si fa falta que formi a algun delineant que tinguem en plantilla a preparar plànols pels tallers. La idea seria treballar els projectes conjuntament i poder-nos recolzar amb ells.
- Seria ideal que tinguessin experiència amb cuines i amb la fabricació de mobiliari d’inoxidable
- Aquest despatx ha de ser a Figueres o a prop de Figueres, que si hi ha d’haver algun desplaçament al seu despatx o ells al nostre, que no sigui cap impediment.
- Els tallers els tenim a Barcelona. Més d’una vegada també algun enginyer s’hauria de desplaçar cap allà
- En una segona etapa també volem fer també plànols per desenvolupar els mobles d’acer inoxidable que fabriquen els nostres tallers, per unificar els criteris i optimitzar costos.

----->P.D. INTERESSATS ENVIEU EMAIL---> ajeg.figueres@gmail.com