2/6/09

Per si és del vostre interés...


Benvolgudes i benvolguts,

Des de la Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, encetem una nova edició del format ‘Àgora per a directives’ a Girona amb l’objectiu de continuar treballant en la consecució de la igualtat d'accés de les dones a càrrecs de responsabilitat de la nostra societat.

Ens complau, doncs, convidar-vos perquè participeu en aquesta nova edició que tractarà sobre “Les xarxes virtuals com a recurs per potenciar el lideratge i l’apoderament de les dones en l’àmbit professional”, i que tindrà lloc el proper dijous 4 de juny, de les 16.30h fins les 18.30h, a la Sala d’actes de Caixa Girona de Girona.

Us adjuntem el programa complet de la jornada, del qual ens agradaria destacar la conferència del fundador i president d’Infonomia, Sr. Alfons Cornella Solans, i la presentació de la Xarxa virtual de directives i professionals per part de la periodista i directora d’ECOS, Sra. Sílvia Cóppulo Martínez.

La finalitat de l’acte és aconseguir la difusió i utilització de les xarxes socials d’intercanvi per afavorir la potenciació del lideratge i l’apoderament de les dones.

Per a confirmar l’assistència us podeu posar en contacte amb la senyora Bruguers Sanou al telèfon 93 552 41 78 o lliurant la butlleta adjunta a l’adreça electrònica bruguers.sanou@gencat.cat

Acte: ‘Àgora per a directives’ Les xarxes virtuals com a recurs per potenciar el lideratge i l’apoderament de les dones en l’àmbit professional
Dia: Dijous, 4 de juny de 2009
Hora: 16.30h
Adreça: Sala d’actes de Caixa Girona (C. de la Creu, 31)
Municipi: Girona

Esperant la vostra presència i la màxima difusió de l’acte, rebeu una salutació ben cordial.


Sara Berbel Sánchez
Directora General

Barcelona, maig de 2009