11/6/09

més informacions...

Benvolguts/des,Des de la Fundació SER.GI organitzen, dintre la 19a Escola d'Estiu sobre Interculturalitat, un seminari sobre "Mesures per a la inclusió econòmica en contextos de recessió".

Us en passem el programa per si és del vostre interès:Mesures per a la inclusió econòmicaen contextos de recessió Del 30 de juny al 3 de juliol, de 9.30 a 14 h, Casa de Cultura de Girona La realitat econòmica actual ha agreujat les situacions de precarietat de determinades persones que ja es trobaven en alguns casos amb més dificultats per accedir a llocs de treball dignes i a una estabilitat econòmica i per tant, social i cultural.
Són moltes les entitats públiques i privades que estan donant resposta a aquest fet, més enllà de l’ajuda assistencial, que també s’ha hagut d’augmentar.
A través d’aquest seminari volem donar a conèixer la situació real de les persones immigrades, entre altres, així com diferents experiències i iniciatives que poden ajudar a la seva inserció econòmica, social i cultural.
Ponents:- Josep Anguera, catedràtic d’Economia i professor de la UdG- Carles Bertran, Coordinador del CITE (Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers) de CCOO de Catalunya i membre de l'equip de la Secretaria d'Immigració- Raquel Gil, secretària d'igualtat i politica social de la UGT de Catalunya- Pere Bugés, secretari territorial de la PIMEC a Girona- Glòria Plana Yanes, directora del Servei Territorial del SOC a Girona- Pere J. Puig, president de la Federació de Societats Laborals de Catalunya- Jean Claude Rodríguez, fundador i director de l’Associació de les Comunitats Autofinançades; emprenedor social d’Ashoka- Joan Segarra, director tècnic de la Sectorial de cooperatives d’Iniciativa Social de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya- Joan Antoni Melé, Director Territorrial de Triodos Bank a Catalunya i Balears- Manel García, tècnic de la Direcció General d'Economia cooperativa i creació d'empreses de la Generalitat de Catalunya- Lorena Ventura, Directora d'Ocupació de Barcelona Activa - Ajuntament de BarcelonaCoordinador: Josep Anguera, catedràtic d’Economia i professor de la UdGDestinataris: tècnics d’inserció laboral, professorat, escoles de formació ocupacional, dispositius d’inserció econòmica, tècnics en immigració, treballadors socials, etc.
Preu: 100€ / 85€ col·legiats al CEESC/ 50€ aturats, fins a un 20% de les places. 150 € a partir del 22 de juny. Inscripcions (places limitades):<http://www.fundaciosergi.org/catala/EE09MESURESINCLUSIoECONoMICA.htm>
Ben cordialment,
David Carvajal Carbonell Servei Creació d'Empreses Ajuntament de Figueres Tel.: 972032285 e-mail: dcarvajal@figueres.org