30/11/10

Ens ha arribat aquesta informació...





BENVOLGUTS ASSOCIATS, el Sr. Joan Armangué ens envia aquesta informació, en cas de que hi hagin molts interessants feriem una comanda amb prepagament o be us possariem  en contacte amb ell, esperem la vostra resposta

Aquest any, he publicat el llibre Ernest Lluch i l'economia de l'Empordà (la finalitat del llibre és fomentar la divulgació del pensament econòmic d'Ernest Lluch sobre l'Empordà. El seu contingut és un anàlisi de l'evolució de l'estructura econòmica empordanesa des del segle XVIII fins els nostres dies. Una diagnosi i unes reflexions que contribueixen a entendre l’evolució de l’Empordà, i a partir d’aquí, com afrontar alguns dels reptes del nostre futur).


El llibre ha estat editat per Brau edicions i ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Ernest Lluch, l’Institut d’Estudis Empordanesos, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i els ajuntaments de Figueres i Roses.

El llibre té un PVP de 12€., però pels associats d'AJEG es pot fer una oferta especial a un preu de 9€. (IVA inclòs). És a dir, un descompte del 25%. Si us interessa, només caldria, prèvia difusió als associats fer la comanda directament a l'editora Brau edicions.

Per altra banda, recentment també he editat un llibre digital, Una idea de l'Empordà dins l'espai català transfronterer, que es pot descarregar gratuïtament des de www.unaidea.org. T'ho comunico per si considereu d'interès fer-ne difusió als vostres associats.