3/6/14

VISUAL13


Conferència gratuïta 'Verkami: model alternatiu 2.0 per finançar projectes'
 
El fundador de la plataforma de crowdfunding Verkami, Joan Sala, impartirà a l'Espai Armengol de Vilajuïga la conferència 'La revolució Verkami; model alternatiu 2.0  per finançar projectes creatius".
 
Verkami s'ha consolidat al nostre país com una alternativa d'èxit als models tradicionals de finançament. Una plataforma web de micromecenatge que recull aportacions econòmiques individuals per finançar projectes creatius principalment a l'àmbit del consum cultural. De moment, la plataforma ha finançat 2.000 projectes, amb prop de 10 milions d'euros aportats per més de 200.000 mecenes.
 
Al llarg de la seva conferència, Joan Sala detallarà el funcionament de la plataforma i analitzarà el present i futur dels sistemes alternatius de micromecenatge. Verkami va rebre a finals de l'any passat un dels premis World Summit Awards que les Nacions Unides atorguen amb l'objectiu de buscar l'excel·lència dels productes digitals i millorar la societat del coneixement. 
 
Dia: Dijous 12 de juny
Hora: 9.15H (Matí)
Lloc: Espai Armengol (Plaça de la Sardana, 3, Vilajuïga)
 
Activitat Gratuïta. Per assistir presencialment a la conferència, és imprescindible realitzar la inscripció complimentant el formulari.  
 
La conferència també es pot seguir en directe per internet:  www.espaiarmengol.com (En aquest cas, no cal inscripció)
 
També es pot participar virtualment a través del hastag #espaiarmengol