3/3/14

NOVETATS


   
    AjEG et convida a la conferència
Com aconseguir MÉS i MILLORS CLIENTS que contractin els teus serveis
 
Necessites més clients al teu negoci com a professional independent?

T’encanta el que fas però no saps com promocionar-te?

Proves diferents estratègies però els resultats no són tan bons com voldries?
 
 
 
Dijous 6 de març 2014, 9.15h
Seu d'AjEG: C/ Bonastruc de Porta 15 (Girona)
Inscripció : ajeg@ajeg.org
Preu : Gratuït per cortesia d'AjEG

Descobriràs les 10 estratègies clau per atraure clients ideals que contractin els teus serveis

Hi ha moltes persones que et necessiten però encara no et coneixen. És la teva responsabilitat arribar-hi i fer que confiïn en tu per així poder-les ajudar. Explicarem com aconseguir que el teu públic objectiu et conegui i com establir relacions autèntiques i de confiança amb ells, demostrant-los que realment t'importen i que saps com ajudar-los.

Per aconseguir gran quantitat dels teus clients ideals t'has de posar al seu lloc i pensar què els interessa, quins són els seus problemes principals i què farà que et contractin. Així crees el teu missatge. Un cop saps això, es tracta d’aplicar-ho a tots els aspectes del teu negoci i de forma constant.
Ponent
Sandra Llinares
Fundadora de la EscuelaEmprenderConExito.com i creadora del “Sistema Més i Millors Clients” per a professionals independents.

Coautora de “Coaching a la pràctica. 10 històries reals d’èxit” (Ed. Amat) i autora de “Conferencias que Venden” (ebook gratuït).

Té un màster en Coaching i Lideratge Personal (Universitat de Barcelona). És practitioner en Programació Neurolingüística (PNL). També és llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la UB.
Escuela Europea Emprender Con Exito