12/1/12

BABIBOOM INFORMA:




Babiboom és una empresa jove nascuda el 2010 amb capital 100% nacional. Ens dediquem a la distribució de la marca Becothings, som agents d' Aden & Anais i d' Posa't un conte. La nostra filosofia d’empresa és oferir productes ecològics, nous i pràctics ja que, com a pares, soms conscients de la importància de compaginar moda i educació pel medi ambient.
És per això que estem tan orgullosos de poder portar per primera vegada al mercat espanyol la marca Becothings amb el seu producte estrella, el primer orinal 100% biodegradable. Dins d’aquesta línia de productes també tenim un set de plats i uns alçadors, que igual que l’orinal, estan fets amb bambú, closques d’arròs i resina natural. No contaminen, lliures de BPA i es poden rentar tantes vegades com sigui necessari. Una vegada que deixen de ser útils, es poden sembrar al jardí, en un test o simplement reciclar ja que el material es desfà sense produir cap toxicitat.
És una activitat divertida per fer en família a més, amb l’orinal, resulta ser una forma molt pedagògica d’ensenyar als nens que ha finalitzat una etapa de la seva infància i que ja son prou gran per arribar al lavabo com ho fan els seus pares.
Aquests es l’estil de producte que ens agrada i que volem oferir-vos.

Salutacions,
Fayna (Gerent)  compras@babiboom.com  TEL. 605 149 888