25/3/11

DEL CONSELL COMARCAL:

Benvolguts/des,


Durant l’any 2010 el Consell Comarcal va dur a terme un procés participatiu per a identificar les principals necessitats socials de l’Alt Empordà. Aquest ha servit per crear les bases del que serà l’Observatori de Benestar de la comarca, i que a partir de 2011 recollirà i actualitzarà dades estadístiques i informació relativa als diferents àmbits de treball de les polítiques d’inclusió social.

Per tal de donar continuïtat a aquest procés de detecció de necessitats, el Consell Comarcal, conjuntament amb el Pla d’Inclusió Social de Figueres, mantindrà un canal permanent de comunicació amb la ciutadania a través d’un nou projecte, que pretén fer un pas més cap a la incorporació de processos de participació ciutadana en el seguiment de les necessitats socials i en la planificació de les polítiques públiques, a través de la constitució de la Taula de Benestar de l’Alt Empordà. Aquesta serà l’òrgan de participació de referència del futur Consorci de Benestar Social de l’Alt Empordà i estarà integrada per diferents entitats que treballen en l’àmbit del Benestar a la comarca.

Amb l’objectiu de presentar-vos més exhaustivament aquest nou projecte, exposar-vos el pla de treball per a l’any 2011, i resoldre els dubtes que tingueu al respecte, us convidem a participar a la sessió informativa del procés de creació de la Taula de Benestar social de l’Alt Empordà, que tindrà lloc el dimecres 13 d’abril a les 16h, a la sala de plens del Consell Comarcal.

Si esteu interessats en assistir a la sessió us demanem que ens ho confirmeu al correu electrònic ssocials.ccae@ddgi.es o telefònicament al 972.67.70.50.

Cordialment,

Àrea de Benestar * Consell Comarcal de l'Alt Empordà * C/ Nou, 48  *
17600 Figueres * Tel. 972 67 70 50
rlopez@altemporda.org