25/8/10

FC GIRONA 2010-2011



FC GIRONA TEMPORADA 2010-2011

Comença la venda d’abonaments


El president del Girona FC, Ramon Vilaró i el vicepresident primer, Joaquim Boadas, han fet públics els preus dels abonaments per aquesta temporada 2010-2011. L’acte ha tingut lloc a l’hotel de Torremirona, aprofitant que s’hi celebra el stage blanc-i-vermell.

Els preus són els següents:

General (Gol Nord i Gol Sud).........125 euros
Grada Preferent................................195 euros
Tribuna.............................................480 euros

A banda d’aquests tres preus d’abonaments també s’ha fixat la tarifa VIP (seient de llotja) a 1.500 euros i plaça de pàrquing amb un cost de 1.000 euros.

Els abonaments es poden comprar a les oficines del club a partir d’aquest dimecres 4 d’agost (horari de dilluns a divendres 10 h. a 14 h. i 17 h. a 20 h.) o omplint el formulari que es pot trobar a la web oficial del club i enviant-lo al correu electrònic (info@gironafutbolclub.com) o al fax (972 21 47 44).

Malgrat que els abonaments es poden comprar a partir del dimecres 4 d’agost, el carnet s’haurà de recollir a partir del dilluns 16 d’agost. Els aficionats que comprin abans el seu abonament se'ls donarà un rebut que a partir del dia 16 podran bescanviar pel carnet que els permetrà l’entrada a Montilivi.
D'altre banda els abonats que vulguin canviar la seva ubicación en el camp i passar, per exemple, de General a Preferent, hauran d'adreçar-se a les oficines del club o bé omplir el formulari que trobaran a la web.
En el transcurs d’aquesta presentació el president del Girona va explicar que en els partits de la Copa del Rei el preu serà “molt popular”: 5 euros la General, 7 la Preferent i 10 la Tribuna. “En cas que anem superant eliminatòries –va afegir Vilaró- i ens enfrontem amb un equip de Primera Divisió comunicarem els nous preus, però ara el que volem és que tothom vingui a veure al Girona, al nou Girona”. Alhora també va explicar que durant la temporada hi haurà tres jornades econòmiques.

Després de la presentació de la campanya, el President, el vicepresident, els jugadors i el cos tècnic es van fotografiar davant l’original autobus britànic de dos pisos que, amb una pancarta de la campanya d’abonaments, recorrerà la ciutat i les comarques per fer nous socis