20/5/09

JORNADA PIMESTIC...


Durant l’any 2008 el Programa PIMESTIC.cat, impulsat per la Generalitat de Catalunya va passar per 41 capitals de comarca catalanes, per tal de sensibilitzar als empresaris catalans sobre la importància d’implementar les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicacions) en les seves empreses, per tal que augmentessin en competitivitat, productivitat i en la millora de la seva gestió tan interna com externa.L’objectiu d’aquest 2009, es aconseguir arribar a tots aquells municipis que no es van poder visitar l’any passat, i a desenvolupar jornades adreçades a col·lectius més específics. Per tant, aprofitem la relació que hem tingut al llarg del pla per tornar-te a fer partícip com a col·laborador de les jornades que poden ser d’interès pels teus associats. Propera jornada: La jornada tindrà lloc el 28 de maig de 2009 a l'Àrea de Promoció Econòmica de Roses (C/ Madrid, 1. Edifici Oficina de Turisme de Roses. 17480 Roses).
L’acte té el següent format: 09:15 a 09:45 Acreditacions i Cafè de benvinguda/networking
09:45 a 10:00 Benvinguda institucional, a càrrec de:

- Sr. Jordi Bosch, secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.
- Sra. Magda Casamitjana, alcaldessa de Roses
10:00 a 11:30 Com ens poden ajudar les TIC en els nostres negocis?
Incorporar les TIC a les empreses representa múltiples avantatges que redunden en la competitivitat i productivitat de les empreses.
Les empreses podran exposar a l'expert TIC amb àmplia experiència les qüestions del seu interès sobre els diferents temes tractats. Dintre d'aquest espai, es presentaran exemples reals d'empreses que hagin aplicat les TIC amb èxit.11:30 a 11:45 Presentació d'un cas d'èxit 11:45 a 12:00 Conclusions de la Jornada i presentació del Servei d'Orientació
La nostre petició es que col·laboreu en la difusió de la jornada, ja que segur que pot ser interessant pels empresaris de la comarca/municipi. Nosaltres us enviarem la invitació html i tan sols haureu de reenviar-la via email a tots aquells associats que creieu que pot interessar la temàtica de la jornada (potser fent un recordatori una setmana abans). Adjunto també banners, per si podeu penjar el que s'adapti millor al vostre web, i un cartell-pòster per tal que imprimiu els que considereu necessaris i els pengeu on us sigui possible.
Per suposat, restem a la vostra disposició per tal de veure de quina manera us és més còmode col·laborar en la difusió. Per contrapartida nosaltres col·locarem la vostre identitat visual el dia de la jornada per tal de donar-vos visibilitat així com en la nostre pàgina web, dins el minisite de la jornada que patrocineu (per tant, feu-nos arribar el vostre logotip tant aviat us sigui possible). El que sí que us demanaria és un rapport amb el nombre d'enviaments que heu realitzat per tal de compatibilitzar-ho a l'informe final i mesurar els impactes.
Per a més informació consulta www.pimestic.cat