21/11/08

Curs de Consolidació Empreses (Desde l'ajuntament de Figueres)

Hem rebut : (per si us interesa)


Benvolguts/des amics/gues,
Després dels diferents cursos que venim oferint de Creació d'Empresa, ara us n'oferim un de Consolidació d'Empresa, organitzat amb la EOI-Escuela de Negocios. Entenem que el que ens interessa és ajudar a crear empreses però sobretot ajudar a consolidar-les.
Es tracta de que pogueu consolidar i fer créixer la vostra empresa amb el suport de consultors especialitzats.
Serà un curs amb una dotació de 500 hores el següent funcionament:
- Hi haurà només 10 sessions a l'Aula amb 10 experts que es faran divendres a la tarda. - Posteriorment tindreu consultories dels diferents professors-experts directament a les vostres empreses. - El curs acabarà amb un informe del seu Director en que us farà una sèrie de recomacions per tal de millorar el funcionament de la vostra empresa.
- Hi poden assistir-participar diferents persones de l'empresa. Podeu decidir per exemple que algú vagi a les sessions de màrqueting i algú altre a les de finances.
El curs començarà el proper 23 de gener de 2009.
Si penseu que hi podeu estar interessats (o bé coneixeu algú que penseu que n'hi pugui estar) si us plau envieu-me un mail o truqueu-me.
Probablement la primera setmana de desembre farem una sessió informativa.
Ben cordialment,

David Carvajal Carbonell Servei Creació d'Empreses Ajuntament de Figueres Tel.: 972032285 e-mail: dcarvajal@figueres.org