6/5/13

MES ESDEVENIMENTS...


Bona tarda,

 

Us enviem informació sobre la jornada FOCUS GI 2013 a l’Alt Empordà que durem a terme el proper dijous dia 9 de maig a l'Escola d'Hostaleria (Avda. Mª Àngels Anglada, 15).  

 

El programa FOCUS GI es basa en l'observació i anàlisi de l’evolució de les nostres empreses en termes de competitivitat empresarial, a partir de la idea que +COMPETITIVITAT EMPRESARIAL= ÈXIT. 

Els objectius del programa són:

·         Mesurar el nivell de competitivitat de les empreses gironines.

·         Identificar els vectors competitius.

·         Transferència de coneixement i bones pràctiques entre les empreses participants.

·         Detectar les àrees prioritàries de millora.

 

Creiem que aquesta jornada pot ser interessant per a vosaltres, per si voleu conèixer el nivell de competitivitat de la vostra empresa. Amb la realització d'un qüestionari podreu obtenir la valoració de l’empresa i comparar-la amb altres empreses del vostre sector.  Posteriorment al test, us proposaríen diferents accions per millorar la nota obtinguda a través de metodologies, casos d'èxit i programa de suport.

 

Programa de la jornada :

 

10:30h-10:45h Obertura de l’acte per part de l'Ajuntament de Figueres i del Sr. Ramon Soler, diputat d’Hisenda de la Diputació de Girona 

 

10:45h-11:30h Presentació del programa FOCUS GI 2013 a l’Alt Empordà per en Miquel Àngel Oliva de la consultora Novagroup, gestora del projecte per encàrrec de la Diputació de Girona.

 

Si la jornada és del vostre interès, podeu confirmar assistència a promocioeconomica@figueres.org.

 

Merci!