10/7/12

Presentació Project2




Benvolguts associats de l'AjEG

Ens presentem davant vostès com a Project2, una empresa jove que es dedica al desenvolupament tècnic, creació d'events, muntatges i instal·lacions fixes d'equipaments audiovisuals. Estem intentant contactar amb empreses interessades a fer de la seva imatge un sinònim de feina ben feta. Dins del nostre sector garantim professionalitat, bon gust i compromís.

Utilitzant aquest email com a via de contacte proposem l'inici d'una relació comercial que pot ser beneficiosa per a ambdues parts. El nostre treball es basa en oferir suport tècnic i ampliar els serveis que pugui oferir la seva empresa, portant a terme qualsevol tipus d'esdeveniment o acte social.

Project2 pot desenvolupar el seu projecte, el seguiment tècnic/pressupostari i l'execució del seu event. En tractar-se de "empresa vinculada" arran d'aquesta primera presa de contacte, els pressupostos adquiririen una condició especial i per tant serien considerablement moderats.

Desitgem que hagi captat amb satisfacció la nostra proposta, en aquest cas estaríem encantats de reunir-nos i compartir personalment les nostres inquietuds i interessos, pensem que pot ser molt productiu per a les dues parts aquest acostament.

Sense més, ens acomiadem amb la intenció de no robar-los més temps i els agraïm enormement la seva atenció. A continuació els animem a conèixer la nostra web i els serveis que oferim en ella;



Una cordial salutació. 

Daniel Rigall Méndez