22/6/11

ENS ARRIBA DELS NOSTRES ASSOCIATS: FRANSTAGE


Us passo la informació sobre una missió comercial formativa que portarem a terme per als empresaris del sector de la construcció de Girona i Figueres que vulguin anar al Saló internacional BATIMAT a París. S'aprofitarà el trajecte TAV Figueres-París per rebre una formació de francès de negoci en el mateix vagó, participar a una trobada transfronterera entre empresaris catalans i francesos a París i acompanyar-los al saló amb un intèrpret disponible per al grup.

És una manera diferent d'accedir al mercat francès, sense deixar de banda la vessant comunicativa i econòmica. Trobaràs tota la informació a l'arxiu que t'adjuntem. Es fa un preu especial per al soci de l'AJEG.

Tot i que el saló es al mes de novembre, cal que els associats s'inscriguin abans del 30 de juny per fer la reserva de bitllets i hotel ja que és dels salons internacionals més importants, amb més de 300.000 visitants. També ens permet trobar amb més temps el perfil d'empresa francesa que respongui a les necessitats de l'empresari català per a la trobada transfronterera (networking).



Interesats/des: enviar mail a : info@franstage.com