31/5/10

JORNADA PIMESEGURA Alt Empordà




Bon dia,
Us fem arribar la invitació a la Jornada de PimeSegura que es durà a terme a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Empordà el proper 3 de juny.
Esperem sigui del vostres interès.
Atentament,

Promoció Econòmica: Consell Comarcal Alt Empordà

--------------------------------------------------------------------------------
Asunto: Jornada PIMESEGURA a l'ALT EMPORDÀ - Col·laborador de la jornada

Benvolgut/da ,
El motiu del meu email és fer-te partícip de la jornada PIMESEGURA que estem organitzant a la comarca de l’Alt Empordà (Figueres) el proper 3 de juny adreçada a les pimes de la comarca i rodalies.

Al llarg del 2008-2009 el Programa PIMESTIC.cat, impulsat per la Generalitat de Catalunya ha passat per totes les capitals de comarca catalanes, per tal de sensibilitzar als empresaris catalans sobre la importància d’implementar les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicacions) en les seves empreses, per tal que augmentessin en competitivitat, productivitat i en la millora de la seva gestió tan interna com externa.
L’objectiu d’aquest 2010, es aconseguir arribar a tots aquells municipis que no es van poder visitar l’any passat, i desenvolupar jornades adreçades a col·lectius més específics (turisme, comerç, etc.) i temàtiques més concretes (màrqueting electrònic, WEB, seguretat informàtica). En aquest cas la jornada versa sobre la importància de la Seguretat de la Informació.
Per tant, aprofitem la relació que hem tingut al llarg del pla per tornar-te a fer partícip com a col·laborador de les jornades que poden ser d’interès pels empresaris del teu municipi/comarca.

Propera jornada: 3 de juny de 2010 a Consell Comarcal de l’Alt Empordà (Figueres).
Temàtica: Seguretat de la Informació.
Públic objectiu: pimes de tots els sectors.

Per a més informació consulta www.pimestic.cat

http://www.pimesegura.cat/