28/5/08

Informació.

si ets associat i no hi ha la teva web o el teu blog al nostre blog, envians un email : delegacioaltemporda@ajeg.org

Està en mà de tots nosaltres està ben informats, fer difusió de AJEG i totes les seves avantatges.

Gràcies i fins aviat!!!

ULTIMES INVITACIONS!!!!

RESTEN LES ULTIMES INVITACIONS PEL EL ESDEVENIMENT DE CAHORS "TERRAS VIVAS" PEL PROXIM 6 DE JUNY
SI ENCARA NO LA TENIU I ESTEU INTERESATS SI US PLAU POSEU-VOS EN CONTACTE AMB NOSALTRES: AJEG.FIGUERES@GMAIL.COM
" 2na edició de les nuits composités " DIVENDRES 6 JUNY
Lloc: Pa Volador. Figueres. ( Cahors Española )
Conferencia a les 18h30"La nueva situación Económica: el Fin de un ciclo"Estrena musical a les 19h30"Canciones Populares antiguas de Lorca" Orquesatación para cuerda de Jean Marc Padovani, a cardo de la "Orquesta de Cambra de l'Empordà" dirigída por Carles Coll.Programa:18h00 Recepció a càrrec del President del Grup Cahors. 18h15 Benviguda.
Posteriorment Paraules de l'Alcalde de Figueres Sr: "Santi Vila.
18h30 Conferencia. 19h30 Aperitiu i Concert. 21h15 Sopar buffet

22/5/08

21/05/2008 Visita al Parlament de Catalunya de 2 associats AJEG i el Delegat AJEG Alt Empordà acompanyats per l'ilustrisim Alcalde de Figueres


De bon mati el ilustrisim Alcalde de Figueres Santi Vila, ens va rebre al Parc de la Ciutadella per disposar a ensenyar-nos el Parlament de Catalunya, dintre la seva tasca de diputat, va fer tot el possible per ensenyar-nos de primera mà tot el que es viu al parlament, i realment va ser indescriptible, una experiència única, la qual li agraïm profundament.


Cap a les 9h15 ens disposem a entrar i ens acreditem degudament per poder accedir al ple. Tot seguit ens guia per tots els passadissos, despatxos, el vestíbul, la rotonda, l'escala d'honor, el salo rosa i el gris dels passos perduts i finalment el saló de sessions. Ens explica al detall tot el que significa cada part del parlament, notem el seu entusiasme, notem com ho viu, i realment fa que vibrem al sentir les seves paraules. A les 10h entrem al Ple, nosaltres a Tribuna i ell al seu Lloc corresponent. Veiem com El president del Parlament de Catalunya, M. H. Sr. Ernest Benach i Pascual i tots els altres representants van entrant a la sala. Vivim de primera mà la Proposició de llei per l'atenció a la Fibromiàlgia i al síndrome de la Fatiga crònica, escoltem atentament com tots els diputats van parlant.

Posteriorment en sortim un moment per fer un cafè, continua explicant-nos que el Parlament és l'espai on les i els representants polítics del poble exerceixen les funcions de creació, control i impuls de l'acció del Govern de la nació, és un àmbit central en la vida de Catalunya, com pot entrar una llei en vigor i tot el que succeïx al parlament. Després tornem a entrar a la Sala i així continuem sentin tot el que està passant al ple: Proposició de llei de mesures de foment agroambientals en el correu de l'avellaner, interpel.lació al govern sobre la política D'Innovació i recerca... i així fins un seguit de 17 punts. Lo més emocionat ha sigut les preguntes amb resposta oral, el punt 17. On els diputats formulen una pregunta al President Montilla, o a la persona del govern encarregada de respondre la pregunta feta. Cap a les 6h tornem a Figueres amb una alegria i una emoció d'una experiència viscuda emocionant e indescriptible que mai podrem acabar d'agrair al Excelentisim Santi vila

20/5/08

2na edició de les nuits composités

Ens han entregat 15 invitacions per assistir a : " 2na edició de les nuits composités " DIVENDRES 6 JUNY

Lloc: Pa Volador. Figueres. (Cahors Española)

Conferencia a les 18h30
"La nueva situación Económica: el Fin de un ciclo"

Estrena musical a les 19h30
"Canciones Populares antiguas de Lorca" Orquesatación para cuerda de Jean Marc Padovani, a cardo de la "Orquesta de Cambra de l'Empordà" dirigída por Carles Coll.

Programa:
18h00 Recepció a càrrec del President del Grup Cahors. 18h15 Benviguda. Posteriorment Paraules de l'Alcalde "Santi Vila. 18h30 Conferencia. 19h30 Aperitiu i Concert. 21h15 Sopar buffet.

----- Preguem els que hi volgueu assistir que ens truqueu al 972501648 demanar per susana o be enviar un email a: ajeg.figueres@gmail.com ---- Gràcies.

16/5/08

BORSA D'ESPAIS

AJEG està creant una borsa d'espais.

Teniu un espai a la vostra empresa que us sobra? que volgueu llogar a una altre empresa?
O per compte, necesiteu un petit espai?

Si és així, envieu un email a: ajeg.figueres@gmail.com

i en breu us informarem.
(WEB BORSA ESPAIS en construcció.)

15/5/08

AJEG.ASSOCIACIO DE JOVES EMPRESARIS DE GIRONA

INTRODUCCIO:
L'Associació de Joves empresaris de Girona va ser fundada l'any 1996 amb la intenció d'atendre les necessitats d'informació, finançament, formació, assessorament, investigació i perfeccionament de les empreses associades.
Som un nexe d'unió entre els membres de l'associació i fomentem l'esperit d'interrelació i col·laboració entre ells.
Actualment ja som més de 450 Empreses Associades.
· Delegacions d'AJEG.

Gironès (Seu AJEG) : Ricard Carbonell T. 972 41 22 69 Girona
Plà de l'Estany : Roser Estepa T. 972 58 14 80 Banyoles

Baix Empordà : Jorge Ruitiña / Eva Blàzquez T. 972 30 64 37 Palafrugell

Alt Empordà : Rafael Aguilera / Antoni Naranjo T. 972 50 16 48 Figueres

La Garrotxa : Glòria Martí / David Garrido T. 972 98 09 62 Olot

La Selva : Jordi Bellvehí / David Roca T. 972 21 97 73 Santa Coloma de Farners

La Cerdanya : Maite Torrecilles T. 972 88 07 52 Puigcerdà